Binnenafwerking

Inrichting zolder

Een extra kamer op zolder? Bij Assanova bent u aan het juiste adres. Zij toveren in geen tijd die onafgewerkte zolder om tot een prachtige kinderkamer of een mooie hobbyruimte.

Kelder inrichten

Ook de kelder kan een toffe hobbyruimte zijn. Of gewoon een kelder waar u uw spullen stockeert. Assanonva zorgt ervoor dat u dat op een nette en mooie manier kan doen. De kasten en schabben op maat zijn niet alleen handig, ze ogen ook mooi.

Toonzaal inrichten / winkelinrichting

Hout is een perfect materiaal voor de inrichting van een winkel of een toonzaal. Het straalt warmte uit en laat de klanten in een aangename sfeer kiezen en kopen. Assanova verzorgde zo onder andere al de inrichting van kledingwinkels, opticienzaken, autobedrijven, receptiedesken en wachtruimtes.

Parketvloer leggen

Door de kleur en de textuur geeft een parketvloer een ruimte een warmer uitzicht. Maar, dat niet alleen. De vloer voelt ook effectief warm aan. Houten vloeren zijn een meerwaarde voor elke ruimte, in welke stijl dan ook. Van klassiek tot strak modern.

Informeer vandaag nog en/of vraag vrijblijvend een gratis offerte!

Onze Diensten

  • Ook voor binnendeuren van de woning bestaan er diverse mogelijkheden waarmee Sanova je verder kan helpen

    Lees meer
  • Kasten op maat of dressings die perfect passen in de voorziene ruimte (inbouw of onder trap) zijn een meerwaarde voor elke woning.

    Lees meer
  • Sanova werkt interieurs van woningen, winkels en bedrijven af. Extra zolderruimte creĆ«ren of nu eindelijk die kelder eens benutten...

    Lees meer