Binnendeuren

Onder enkele voorbeelden van door Assanova gefabriceerde binnendeuren op maat. Op maat gemaakte, massief houten binnendeuren staan garant kwaliteit en duurzaamheid.

Afwerking binnendeur

Elke deur kan volgens wens vernist of onvernist opgeleverd worden. Indien Assanova de afwerking van de binnendeur voor zijnn rekening neemt, kan je als klant rekenen op een mooi afgewerkt eindresultaat. Wij gebruiken voor het vernissen, oliĆ«n of beitsen van binnenschrijnwerk immers steeds kwalitatieve producten.

Materiaalkennis, jarenlange ervaring in houtbewerking en oog voor detail staan garant voor een perfect afgewerkte binnendeur op maat!

Levering & installatie / plaatsing

Een Assanova deur wordt -zoals overeengekomen- op tijd geleverd en geplaatst. Elke installatie van een deur (zowel binnen- als buitendeuren) gebeurt volgens de regels van de kunst. Het installeren houdt o.a. stevig schroefwerk in doorgaans wordt de holte tussen deurkozijn en binnenmuur opgespoten met schuim. Dit laatste zorgt voor een verhoogde isolatie (zowel akoestische als thermische isolatie) en een optimale bevestiging.

Branddeuren

Ook voor het installeren van brandeuren kunnen klanten op Assanova beroep doen. Brandwerende deuren worden geleverd en geplaatst comform RF 30 en RF 60 normen.

Info, prijs & offerte binnendeuren

Interesse in een nieuwe binnendeur? Binnendeuren op maat laten maken aan correcte prijs? Neem vrijblijvend contact met Assanova op voor bijkomende info, een idee van de kostprijs en/of vraag een gratis offerte op maat!