Nieuwe gevelbekleding plaatsen

Wil je nieuwe gevelbekleding laten plaatsen en zoek je een ervaren vakman / gevelwerker die je gevel een als nieuw kan aanbieden aan correcte prijs? Vraag Assanova een gratis offerte gevelbekleding!

Gevelbekledingsmaterialen

Assanova renoveert gevels middels plaatsing van onderstaande gevelmaterialen:
  • houten gevelbekleding
  • Eternit gevel
  • ...

Houten gevels

Een houten gevel heeft het voordeel milieuvriendelijk te zijn en tegelijkertijd "heeft het wel iets". Houten gevels hebben een stijlvolle look n feel (wordt zeker beaamd door liefhebbers van hout) en biedt bijkomed voordeel van een verhoogd thermisch isolatievermogen. Hout is immers een slechte warmtegeleider; zodat wanneer het buiten echt koud is de houten buitenschil van de woning voor extra isolatievermogen zorgt (al zeker i.v.m. traditionele betonnen / bakstenen gevels).

Eternit gevels

Eternit kan een oplossing bieden voor zowel nieuwbouwgevels als renovatieprojecten. Eternit voorzetgevels zijn de laatste tijd meer en meer "in", niet alleen vanwege het mooie visuele aspect (vergelijkbaar met de gekende textuur van vezelcement sidings), maar tevens ook omwille van de milieuvriendelijkheid en mogelijkheid tot snelle plaatsing.

Offerte gevelbekleding hout / Eternit

Gevelwerken gepland, houten gevel in gedachten, of nieuwe gevel in Eternit geniet je voorkeur? Assanova hanteert correcte prijzen voor de plaatsing van elke nieuwe gevelbekleding en maakt je graag een vrijblijvende offerte op maat!

Offerte gevelbekleding